Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 20 Ağustos 2024 30 Görüntüleme

SÜPER LİG TEMSİLCİMİZ İLKEM YAPI TARSUS BASKETBOL’UN ALTYAPISI AHMET DAŞCI’YA EMANET

Süper lig temsilcimiz iki yıldır, muhteşem mücadelesi ile süper ligde yerini almaktadır

Şimdi de altyapı oluşumu ile Tarsus’un kız çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalara start verildi.İdeal Basketbol Akademi’nin deneyimli ve tecrübeli antrenörü Ahmet DAŞCI ile altyapı oluşumu başlıyor.

Basketbol Antrenörü Ahmet DAŞCI yaptığı açıklamada; Tarsus Basketbolu ve Tarsus çocuklarının menfaatinin olduğu her yerde yıllardır olmuşumdur, olmaya da devam edeceğim. İlkem Yapı Tarsus Basketbol Süper Lig temsilcimizin altyapı takımlarını oluşturarak, süper ligimize ve milli takımlarımıza destek vermek için kızlardada artık yoğun olarak çalışmalara başlıyoruz.

Öncelikle 2009-2010-2011-2012 doğumlu basketbolu seven kız çocuklarımızın bizlere ulaşmasını istiyoruz.Daha sonra tüm yaşlarda da altyapı oluşumumuz devam edecektir.Yıllardır söylediğim gibi ‘HERŞEY TARSUS BASKETBOLU VE ÇOCUKLARI İÇİN’. Sporun olduğu yerde ahlak olur, sağlık olur, sosyallik olur, kardeşlik olur, başarı olur kısaca insanın faydasına olacak herşey SPORDADIR. Tüm kızlarımızı bekliyorum.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster