Ana Sayfa Gündem, Son Dakika 17 Eylül 2024 8 Görüntüleme

Su Ürünleri Av Sezonu Açıldı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 15 Eylül 2024 tarihi itibarıyla balık av sezonunun açıldığını duyurdu

15 Nisan 2024 tarihinde başlayan balık av yasağının sona ermesiyle birlikte, Mersin Valiliği’nin himayesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen açılış programı Erdemli Balıkçı Barınağında gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan, konuşmasında balık av yasağının sona erdiğini ve balıkçıların bu gece itibarıyla denize açılacağını belirterek, “Yeni avcılık sezonunun hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

 

Ayrıca, Mersin’in balıkçılıkta ülke genelinde 5. sırada yer aldığını vurguladı

Yeni sezonun, tüm balıkçılara hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan Vali Pehlivan, deniz ve iç sulardaki balık kaynaklarının korunması için gerekli önlemlerin alınacağını söyledi.

Programa, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ve Bölge Liman Başkan Vekili Aytekin Sarıca da katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster