Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 2 Eylül 2024 9 Görüntüleme

Spor İl Müdürü Göksun Öz, Tarsus’ta İncelemelerde Bulundu

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Tarsus İlçe Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu

Tarsus İlçe Müdürü Memet Öztürk’ten ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Göksun Öz, ilçede faaliyet gösteren spor tesisleri, Gençlik Merkezi ve öğrenci yurtlarını ziyaret ederek yetkililerle görüştü.

Tarsus’un, ülkemizin en büyük ilçelerinden biri olduğunu ve 59 ilden büyük olma özelliği taşıdığını belirten Öz, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliği ile genç nüfusunun potansiyelinin yüksek olduğunu vurguladı. Öz, “Tarsus, ihmal edilecek bir ilçemiz değil. İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda gençlik ve spor faaliyetleri gerçekleştirebilmesi ve konaklama yapabilmesi için İl Müdürlüğü olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.

Bakanlığımız tarafından satın alınarak yurda dönüştürülen binaları yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldık. Yeni yurdumuzu 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster