Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 7 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

SonDakika “Yargılamıyoruz, Sorguluyoruz” Tarsus İdman Yurdu Ligden mi Çekildi?

Güzel kentimiz Tarsus’un 101 yıllık köklü kulübü Tarsus İdman Yurdu, son dönemde yaşadığı kötü gidişat ve sahipsizlik nedeniyle bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düştü. Ancak, lig maçlarının başlamasına kısa bir süre kala kulüpten gelen sessizlik, endişeleri daha da artırmış durumda.
Tarsus Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Tarsus İdman Yurdu’nun idari defterlerini incelemeye almış ve bir rapor hazırlayacaklarını duyurmuştu. Belediye yetkilileri, kulübün mevcut durumuyla ilgili gerekli adımları atacaklarını belirtmişti. (Henüz bir açıklama gelmedi)
Öte yandan Tarsus İdman Yurdu Yönetimi ise “yakında detaylı açıklama yapacağız” şeklindeki sözlerin üzerinden bir ay geçti ve hala somut bir bilgi paylaşılmadı. Ligin başlamasına sayılı günler kala, taraftarlar ve spor camiası kulübün geleceğiyle ilgili büyük bir belirsizlik içinde kalmış durumda.
Soruyoruz: Tarsus İdman Yurdu’nun akıbeti ne olacak? Lige çıkabilecek mi, yoksa bu köklü geçmişe sahip kulüp daha büyük bir krizin içine mi sürüklenecek? Biz, Akkoza olarak “yargılamıyoruz, sorguluyoruz”! Bu soruların cevaplarını bekliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster