Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 28 Temmuz 2023 209 Görüntüleme

TARSUS’TA FECİ KAZA…TÜP KAMYONU ve TIR KAZA YAPTI

Tarsus  otoyolda piknik ve ev tipi tüplerin yüklü olduğu kamyon ile TIR’ın karıştığı kaza meydana geldi

Mersin’in Tarsus ilçesinde seyir halindeki tüp yüklü kamyonla arkasından gelen tır çarpıştı. Alınan bilgiye göre TAG Tarsus Mersin otoyolu Takbaş mahallesi mevkiinde Hasan Yurttaş idaresindeki 33 AFS 545 plakalı çekici ve 41 VN 465 dorse plakalı tır, Mümin Koç idaresindeki 33 APB 09 plakalı önünde seyreden mutfak ve piknik tüpü yüklü kamyona arkadan çarptı.

Trafiğin tek yönlü olarak tamamen durduğu olay esnasında yükselen alevler kamyonun tamamını, TIR’ın ise kupa bölümünde etkili oldu. Ayrıca otoyol yanında bulunan ağaçlık alana da sıçrayan alevler, bitki örtüsüne zarar verdi. Patlayan tüpler çevreye saçılırken, ilk gelen bilgiye göre yaralı yada ölü bulunmuyor. Olay yerine çok sayıda Belediye itfaiye, sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster