Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 13 Ocak 2024 63 Görüntüleme

Son Dakika!!! MHP Tarsus ve AK Parti Tarsus, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Yol Çalışmaları Nedeniyle Parti Binalarına Giriş Çıkışların Engellendiği Gerekçesiyle Çalışmaları Durdurdu

Basın açıklaması yapıldı:
MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet YILDIRIM yaptığı açıklamada :
“Değerli basın mensubu arkadaşlarımız bugün Ocak ayının 13 ü önümüzdeki yerel seçimlere yaklaşık 65 gün 70 gün gibi bir süre var.
Bu süre içerisinde biliyorsunuz tüm siyasi partiler hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de, Adalet ve Kalkınma Parti seçim çalışmalarına başlamış durumda arkada da gördüğünüz gibi bir yol çalışması var.
Bu yol çalışmasına müteakiben Tarsus’un belli bölgeleri kapanmış durumda üçgen çarşı bölgesi iş bankası dediğimiz, bu bankalar caddesi dediğimiz, bölge tamamen kapanmış durumda.
Milliyetçi Hareket Partisi hem de Ak Parti’nin giriş çıkışları engellenmiş durumda. Bizim buradaki bulunma sebebimiz de bu engellemedir. Bunun dışında Tarsus’a yapılan hizmetle ile ilgili hiçbir sıkıntımız ve engelleme gibi bir düşüncemiz yoktur.
Ama bu planlamaları yapanların seçim çalışmalarını göz ardı etmemeleri ve her iki partinin de fiziki şartlarının yerine getirmekle sorumlu olan belediyelerin bu sorumluluğu yerine getirmesi amacıyla buradayız.
Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, Milletvekilimiz Levent Uysal bey, AK Parti İl Başkanımız, Millet vekillerimiz, MHP il başkanlarımız bu görüşmeleri yapıp, bize gelen son bilgiye göre ve az öncede Emniyet Müdürümüzün bana verdiği bilgiye göre çalışmaların durdurulduğu asfaltın tekrar yapılacağını ve yoların açılacağını söyledi.
Altını çizerek tekrar söylüyorum hizmetle ilgili hiç bir protesto yoktur, tamamen her iki partimizindi fiziki koşullarının engellenmesi hususunda endişelerimiz vardır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster