İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika 7 Ocak 2023 184 Görüntüleme

Son Dakika! Ege Denizi’nde Ayvacık Açıklarında 4.8 Büyüklüğünde Deprem Oldu

SON DAKİKA !!

AFAD‘dan yapılan açıklamada Ege Denizi‘nde saat: 09.39’da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü olarak Midilli Adası ve Ayvacık açıkları gösterildi.

ÇANAKKALE VE ÇEVRESİ SALLANDI

Korkutan deprem yerin 10.74 kilometre derinliğinde gerçekleşirken sarsıntı Çanakkale başta olmak üzere o bölgede hissedildi.

ART ARDA DEPREMLER

Bu sabah saatlerinde de aynı bölgede 5, 3.9 ve 4 büyüklüklerinde depremler meydana geldi. Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, Ege Denizi’nde saat 04.52’de, merkez üssü Midilli Adası olan 5 büyüklüğünde deprem kaydedildiği hatırlatıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Ege Denizi, Midilli Adası merkezli olarak meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili alınan ilk bilgilere göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster