Ana Sayfa Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 14 Kasım 2023 76 Görüntüleme

ŞEVKET CAN : “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ, ÇOK İŞİMİZ VAR”

Şevket Can, Tarsus’un Köylerini Ziyaret Etti.

Tarsus’un eski Belediye Başkanı ve önümüzdeki seçimlerde tekrar Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi A. Adayı olan Şevket Can, 2014-2019 döneminde Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Tarsus’un köylerini ziyaret etti. Alifakı, Kefeli, Çöplü, Yaramış, Çatalca, Ağzıdelik, Baharlı, Egemen, Kelahmet, Akarsu ve Halitağa köylerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Mahalle Muhtarları ve Mahallelilerle bir araya geldi.

 

Ziyaretler sırasında köy sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet eden Şevket Can, köylerin sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında görüş alışverişinde bulundu. Hemşehrilerine teşekkür eden Can, misafirperverlikleri için duyduğu memnuniyeti dile getirerek ” “Köylerimizi ziyaret etmek, doğrudan vatandaşlarımızla buluşmak, Sorunlarınızı dinlemek, çözüm noktasında bir araya gelmek,şehrimiz için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına önemli. Gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverlik için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster