İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 30 Kasım 2022 340 Görüntüleme

SERHAT SERVET DÖVENCİ ; ” Yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması en büyük tesellimiz.”

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akdeniz Sertel Vida AŞ Yönetim kurulu başkanı
Serhat Servet DÖVENCİ Organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikasın ‘da çıkan yangın ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Sn Serhat Servet DÖVENCİ’nin konu ile ilgili açıklaması aşağıdadır;
” KAMUOYUNA DUYURULUR!
Değerli hemşehrilerim;
Dün akşam saat 21.30 sıralarında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığım Akdeniz Sertel Vida Metal A.Ş.’de boya malzemelerimizin bulunduğu depoda yangın çıkması sonucu maddi hasar meydana gelmiştir. Yangında Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ekipleri itfaiye araç ve su tankerleri ile yangına müdahale ederek, canla başla mücadele etmişler. Ve ekiplerin çabası sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması en büyük tesellimiz. Bizleri bu zor günde yalnız bırakmayıp, arayan, soran, sosyal medyada geçmiş olsun dileklerini ileten bütün hemşehrilerime, yangına müdahale eden iftaiye ekiplerine, olay anında bizleri yalnız bırakmayan Emniyet Teşkilatımıza, sağlık çalışanlarımıza ve tüm çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah beterinden korusun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster