Ana Sayfa Gündem, Tarsus 10 Haziran 2024 43 Görüntüleme

Şennur Togo Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tarsus’un tanınmış simalarından merhum Selçuk Togo‘nun eşi ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fuat Togo’nun değerli annesi Şennur Togo, hayatını kaybetti. Şennur Togo’nun cenazesi, Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, önceki dönem Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, iş dünyasından temsilciler ve Togo ailesinin yakınları katıldı.

Merhume Şennur Togo’nun vefatı, ailesi ve tüm sevenleri arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Törende bulunanlar, Togo ailesine taziye dileklerini ileterek, acılarını paylaştı.

Akkoza Medya Grubu Şennur Togo’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster