İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 10 Kasım 2023 60 Görüntüleme

SEMİH ÖZSU ANITKABİR’DEN GETİRDİĞİ TÜRK BAYRAĞINI TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’YA TESLİM ETTİ

TADER Genel Başkanı Semih Özsu ve Yönetim Kurulu üyeleri ‘’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’ ’dolayısıyla Anıtkabir’den teslim aldığı Şanlı Türk Bayrağını Tarsus Kaymakamı Kadir Serter Otcu’ ya teslim etti.
Başkan Semih Özsu programla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’’ Tarsus Programına katılmak üzere ve Vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin ölümsüz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yanı başında dalgalanan şanlı bayrağımızı Tarsus’umuza getirdik.
Atamızın ebedi istirahatgahı Anıtkabir’ de Bayrak direğinin kaidesinde yer alan kabartmada; meşale Türk medeniyetini, kılıç taarruz gücünü, meşe dalı zaferi, zeytin dalı ise barışı simgelemektedir.
İşte bu yüce değerlerin üzerinde Anıtkabir’de 4-18 Eylül 2023 tarihleri arasında dalgalanan ve TADER olarak, Anıtkabir Komutanlığından teslim aldığımız 6*4=24 m2 olan Ay-Yıldızlı şanlı Bayrağımızı büyük bir gururla Tarsus’umuza getirdik.
Bu kutsal emaneti 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 11.30’ da Tarsus Kaymakamlık Makamında ebedi olarak; Tarsus Kaymakamlığınca muhafaza altına alınmak üzere, Tarsus Kaymakamımız Sayın Kadir Sertel OTCU ‘ya törenle teslim ettik.
Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. Yıldönümünde bir kez daha saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum.
Şanlı Bayrağımız gönderde dalgalandıkça, ulusal sınırlarımız içinde özgür ve bağımsız yaşamaya sonsuza dek devam edeceğiz’’ dedi.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ise Şanlı Türk Bayrağımızı teslim alarak, TADER Genel Başkanı Semih Özsu’ya bu ince düşüncesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster