İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 27 Aralık 2022 148 Görüntüleme

Semih ÖZSU 27 Aralık Tarsus ‘un Kurtuluşu Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

TADER Başkanı Semih ÖZSU 27 Aralık Tarsus ‘un Kurtuluşu dolayısıyla mesaj yayımladı..

”27 Aralık Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıldönümü Kutlu Olsun.

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılında Atalarımızı, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Ankara’da andık. TADER olarak bu kapsamda Yönetim kurulu üyelerimiz, üniversiteli öğrencilerimiz ve Tarsuslu Hemşehrilerimizin katılımı ile Anıtkabir’ de tören düzenledik.


Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak Tarsus’ un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılına ilişkin duygularımızı yazdık;
“Aziz Atatürk, Ankara’ya gelişinizin 103. Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’ nun 101. ve Derneğimizin Kuruluşunun 10.Yıldönümünde; Tarsuslular olarak, gençlerimizle birlikte huzurunuzda bulunmaktan ve sizin önderliğinizde, Milletimizin yedi düvele karşı kazandığı Kurtuluş Savaşı neticesinde, kurmuş olduğunuz Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olmaktan büyük onur duymaktayız.


Daha da güçlü bir Türkiye’yi, bizden sonraki nesillere bırakmak için çok çalışarak ülkemizi her alanda, bugünden daha ileriye taşımak ve muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için göstermiş olduğunuz hedeflere kararlılıkla ve emin adımlarla yürüyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken bir kez daha sizi, silah arkadaşlarınızı ve Tarsus’u düşman işgalinden kurtaran Kahraman Atalarımızı saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun’’.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster