İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 14 Ekim 2022 232 Görüntüleme

Sema Tunca’dan Basın Açıklaması

Basınımızın siz saygıdeğer emekçileri öncelikle hepinizi ayrı ayrı tüm teşkilatımızın adına sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Bu basın açıklamamıza katılım sağladığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu güzel ülkemiz sıkıntılı ve zor bir süreçten geçiyor herkesin ve her kesimin ciddi boyutlarda ekonomik, sosyal, hatta kültürel anlamda hiçte mutlu olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz.
Bu yeni Dünya düzeni içersinde bir çok ülkenin elbetteki ekonomik sıkıntısını inkar etmiyoruz ama gelin görün ki; ülkemizde yaşanan ve herkesin canını yakan enflasyona karşı bilimsel ve çok ciddi önlemlerin alınmadığını ve ateşin her geçen gün biraz daha fazlalaştığını maalesef hepimiz görüyor ve yaşıyoruz Ama asla ümitsiz değiliz ekonomik, kültürel, sosyal alanlar başta olmak üzere hayatın bir çok alanında projeler hazırlayan, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak akademisyenlerden, ekonomistlerden, bilim adamlarından oluşan ekibiyle saygıdeğer genel başkanımız Türkiye Değişim Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Mustafa SARIGÜL; yarın 15 Ekim cumartesi saat 11:00’de Mersin kapalı cezaevi kapı önünde AFFET TÜRKİYEM kampanyamızın basın açıklamasını yapacaktır.


Türkiye’de yüzbinlerin heyecanla ve duayla beklediği bir genel affın ülkemize nefes aldıracağına inanıyoruz.Bu duygularla sizi yarın saat 11:00’de Mersin kapalı ceza evine tahsis ettiğimiz araçlarla davet ediyoruz sayın genel başkanımız Mustafa SARIGÜL Mersin kapalı cezaevi önünde çok önemli açıklamalarda bulunacak, ardından SUN TV İÇEL TV ortak canlı yayına katılacak Ardından da bütün ülkemizi yasa boğan Mersin Polisevi baskınında şehit düşen polisimiz Sedat Gezer’in eşi ve çocuklarına başsağlığı ziyaretinde bulunacak,sonra da sayın genel başkanımızla birlikte sizleri muhteşem bir nostalji yaşayacağımız Belenoluk Yaylasındaki bir saatlik sıkma ayran ikramlı programımıza davet ediyoruz. İl ve ilçe teşkilatlarım adına basın toplantımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor, her birinizi sevgiyle saygıyla kucaklıyorum . . . .

Sema TUNCA
Türkiye Değişim Partisi . . Mersin İl Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster