İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 11 Ocak 2024 61 Görüntüleme

“Selami Canatan, CHP Tarsus’u Bir Araya Getirdi: Akşam Yemeğinde Buluşma”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Canatan, dikkat çekici bir birlikteliğe imza attı

Selami Canatan 10 Ocak 2024 çarşamba akşam yemeğinde, CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları, CHP Tarsus İlçe Yöneticileri ve Basın Mensupları bir araya geldi.

Akşam yemeği programında CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, yaptığı konuşmada Selami Canatan’a teşekkür ederek, “Bu akşam bizleri bir araya toplayan Meclis Üyesi Aday Adayımız Selami Canatan’a teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz için bu ve benzeri toplantılar çok kıymetli” dedi. Başkan Şahin ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, emekçi gazetecilere teşekkür etti.


Gecenin düzenleyeni Selami Canatan ise konuşmasında, “Davetimi kırmayıp gelen tüm CHP yöneticilerimize, Başkan Aday Adaylarımıza, Meclis Üyesi Aday Adaylarımıza ve basın mensuplarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik yemeğinde buluşmak çok anlamlı” ifadelerini kullandı.

Program, konuşmaların ardından Tarsus Ayana Restorant’ta, keyifli bir akşam yemeğiyle devam etti. Güzel bir atmosferde geçen buluşma, sohbetler, fotoğraf çekimleri ve karşılıklı iyi dileklerle son buldu. Selami Canatan’ın düzenlediği etkinlik, Tarsus’un siyasi arenasında olumlu bir izlenim bırakarak, birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster