Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 26 Şubat 2024 89 Görüntüleme

SELAHATTİN ŞAHİN’DEN AKKOZA MEDYA’YA SEÇİM ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

https://www.youtube.com/watch?v=sZS9B7O7_Fo
CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin’den Seçim Öncesi Değerlendirme ve Vizyon
Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Selahattin Şahin, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, meclis üyesi adaylarının belirlendiğini ve bu sürecin her parti için zorlu olduğunu dile getirerek, aday adaylarının değerli olduğunu ancak sınırlı kontenjan nedeniyle bazı kırılmaların yaşandığını ifade etti.
Meclis üyesi listesinin genç, dinamik ve şehre değer katacak isimlerden oluştuğunu vurgulayan Şahin, adaylarının şehircilik anlayışı ve bilgi birikimiyle öne çıktığını belirtti. Adayların mesleki açıdan da donanımlı olduğunu ve kente önemli katkılar sağlayacaklarını dile getirdi.
Başkan Şahin, adaylarının belirlenmesinin ardından hızlı bir şekilde sahalara inildiğini ve çalışmalara başlandığını aktardı. Ayrıca, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 5 yıllık hizmet sürecini değerlendirerek, halkçı belediyecilik anlayışıyla şehre önemli hizmetler sunduğunu ve bu modeli Tarsus’a da taşıyacaklarını ifade etti.
Şahin, seçim sürecinde hedeflerinin Mersin genelinde Vahap Seçer’i, Tarsus’ta ise Ali Boltaç’ı belediye başkanı olarak kazanmak olduğunu belirterek, bu hedeflerine büyük bir inançla çalışacaklarını ve seçimi büyük bir farkla kazanacaklarını söyledi.
Son olarak, Şahin topluma seslenerek, gençlerin ve çocukların madde bağımlılığı gibi sorunlarla mücadelede önemli olduğunu vurgulayarak, toplumun tüm kesimlerini gençlere ve çocuklara sahip çıkmaya çağırdı.
Şahin’in açıklamalarıyla, CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nın seçim öncesi kararlılığı bir kez daha ortaya konmuş oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster