Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 29 Mayıs 2024 61 Görüntüleme

Şehit Sabri Acem Ortaokulu’na Yeni Kütüphane Açıldı

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Şehit Sabri Acem Ortaokulu’nun kütüphanesi açıldı.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, “Öğretmen, öğrenci ve okul yöneticilerimizin el ele vermesiyle rengarenk ve cıvıl cıvıl kitaplarla donattığımız kütüphanemize katkılarından dolayı Şanlıurfa Valiliği, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası, TSK Güçlendirme Vakfı Tarsus Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Elife Aslan, TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Yolaç Erdur’a teşekkür ederiz,” dedi.

Metin, ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir” sözünü hatırlatarak, “Türkiye Yüzyılı’nda, okuyan, araştıran, sorgulayan nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı, Eğitimin Yüzyılı olacak. Tarsus’ta kütüphanesiz okul kalmayacak,” diye ekledi.

Kütüphanenin açılışı, protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen kurdele kesimiyle tamamlandı. Bu yeni kütüphane, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını artırmayı ve eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster