Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 46 Görüntüleme

Şehit Annelerine Anneler Günü’nde Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’den Ziyaret

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Anneler Günü dolayısıyla Kırklarsırtı Mahallesinde ikamet eden Şehit Öğretmen Bumin Han Temizkan’ın annesi Yeter Temizkan’ı ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Alper’in annesi Pakize Alper’i ziyaret etti

Kaymakam Akyüz’ün bu ziyaretlerine İlçe Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Erdem Bulut, İlçe Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik,

İlçe Müftüsü Murat Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Aziz Türkmen, Kırklarsırtı Mahalle Muhtarı Mehmet Cülük ve İnsan Hakları Kurulu Üyesi Mustafa Turacı da eşlik etti.

Ziyaretler sırasında Kaymakam Akyüz ve beraberindeki Heyet, şehitlerin annelerine saygı ve sevgilerini sunarak Anneler Günü’nü kutladılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster