Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 15 Haziran 2024 8 Görüntüleme

Sefanur Göçen’e Karnesi Tarsus Kaymakamı Tarafından Verild

Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu’nda evde eğitim gören öğrencimiz Sefanur Göçen, karnesini Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’den aldı. Ziyarette duygu dolu anlar yaşanırken, Sefanur Göçen’in başarısı ve azmi takdir edildi.

Ziyaret sırasında pasta kesildi ve Sefanur’a çeşitli hediyeler verildi. Yetkililer, öğrencimize sağlıklı ve başarılı bir ömür diledi. Sefanur’un ailesi de bu özel anı paylaşarak, desteklerinden dolayı Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’e teşekkür etti. Evde eğitim alan öğrencilerin de başarılarının takdir edildiği bu tür etkinlikler, takdire şayan ve eğitimin her koşulda devam ettiğini bir kez daha gösteriyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster