Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 20 Haziran 2023 102 Görüntüleme

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI’NDAN VALİ PEHLİVAN’A 41. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ve beraberindeki teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.
Kabulde yaptığı konuşmasında Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın denizlerimizde emniyet ve asayişi sağlamak suretiyle kamu düzeninin korunmasında çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Pehlivan, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın bu görevini 41 yıldır başarıyla sürdürdüğünü ifade etti.
Vali Pehlivan; “Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 41. kuruluş yıl dönümünü içten en iyi dileklerimle kutluyor; aziz Şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Gece gündüz demeden fedakârca ve kahramanca görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığımızın bütün mensuplarına vazifelerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster