Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 14 Ağustos 2023 133 Görüntüleme

ŞAH TARZ TARIM LOJİSTİK ALANINDA DA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Tarsus’un önde gelen girişimci kadınlarından Orkide Çubuk tarafından yönetilen ŞAH TARZ Tarım, başarı dolu hikayesiyle dikkat çekmeye devam ediyor

Tarım sektöründeki başarısının yanı sıra, şimdi de lojistik hizmetleri ile sektörde fark yaratıyor.

Türkiye’nin tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefleyen ŞAH TARZ Tarım, Tarsus’un zengin topraklarından dünya geneline tarım ürünleri sağlama amacıyla faaliyet gösteriyor. Orkide Çubuk’un liderliğindeki bu girişim, kaliteli ürünleri modern tarım teknikleriyle üreterek hem iç pazarda hem de uluslararası arenada başarısını kanıtlamış durumda.

Şimdi ise ŞAH TARZ Tarım, tarımın yanı sıra lojistik sektöründe de büyümeye kararlı bir adım atıyor. Tarladan sofraya uzanan bu yeni hizmet anlayışı, taze ürünlerin en sağlıklı ve hızlı şekilde tüketiciye ulaştırılmasını amaçlıyor. Çevreci ve sürdürülebilir tarımın yanı sıra, etkili bir lojistik ağıyla da müşterilerine kaliteli hizmet sunma vizyonu taşıyor.

Orkide Çubuk’un liderliğindeki bu yenilikçi girişim, sadece tarımın sınırlarını aşmakla kalmayıp aynı zamanda Tarsus’un da ekonomik ve ticari canlılığını artırmayı hedefliyor. ŞAH TARZ Tarım’ın lojistik hizmeti, sürdürülebilirlik ve kalite odaklı yaklaşımıyla sektördeki varlığını güçlendirerek geleceğe umutla bakmaya devam edeceğe benziyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster