Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 11 Ekim 2023 170 Görüntüleme

Ruhi BAYRAK : “BÜYÜKŞEHİRİN ANAHTARI TARSUS,TARSUSU ALAN MERSİN’İ ALIR”

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Ruhi BAYRAK : “BÜYÜKŞEHİRİN ANAHTARI TARSUS,TARSUSU ALAN MERSİN’İ ALIR”
Akkoza Medya Grubu olarak, Tanrıverdi Market’te gerçekleştirdiğimiz röportajla, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ruhi Bayrak ile gündemin nabzını tuttuk. Görüşmeye, Tanrıverdi Market’in sahibi Bayram Tanrıverdi ve House Yapı Dekarasyon’un sahibi Mustafa Avcı da eşlik etti.
Ruhi Bayrak :” Tarsus ve Mersin Belediyesi, el ele hizmet etmelidir”
Sayın Ruhi Bayrak, Mersin siyasetinin merkezinin Tarsus olduğuna vurgu yaparak, “Büyükşehrin anahtarı Tarsus’tur. Tarsus’u alan Mersin’i alır. Tarsus ve Mersin, el ele hizmet etmelidir” dedi. Bu önemli açıklamalarla Tarsus’un, Mersin siyasetindeki stratejik rolüne dikkat çeken Bayrak, bölgede yapılacak çalışmaların Mersin’in gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
Ayrıca, Ruhi Bayrak’ın yakın gelecekte Akkoza Medya Grubu’nun “Akkoza Siyasi Küre Açık Oturum Canlı Yayın Programı”nın konuğu olacağını belirtmesi, önemli bir siyasi etkinlik olarak kayda geçti. Bu programın, Mersin ve Tarsus’un gelişimi için fikir alışverişi platformu olarak önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster