Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 14 Ağustos 2024 19 Görüntüleme

Pirömerli’de ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yazın sıcak günlerine renk katmaya devam ediyor

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliği, Tarsus’un Pirömerli Mahallesi’nde coşkulu anlara sahne oldu.

Etkinlik boyunca, yüz boyama, drama atölyesi, interaktif danslar ve daha birçok eğlenceli aktivite mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Hareketli müzik eşliğinde başlayan şenlikte, sandalye kapma, halat çekme, yüz boyama gibi geleneksel oyunlar büyük ilgi gördü. Drama atölyesi de etkinliğe katılan çocuklar ve gençler için keyifli anlar sundu.

Pirömerli Mahallesi sakinleri, bu tür etkinliklerin sosyal yaşamlarına katkı sağladığını belirterek, belediyelere teşekkürlerini iletti. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde düzenlediği bu tür programlar, yaz boyunca farklı mahallelerde devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster