İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Yaşam 2 Şubat 2024 48 Görüntüleme

PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası Tamamlandı. Offroadda Görkemli Final

Haber & Yorum Hilal Seyhan – Akkoza ; Petlas 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın heyecan dolu final yarışı, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirildi. Kahramanlar Offroad Kulübü tarafından ICRYPEX ana sponsorluğunda Kapıçam Tabiat Parkı’nda düzenlenen yarışın ardından Bekir Başkan ve Hande Erdoğan, şampiyonluklarına ulaştılar.
İkinci sırayı İsmail Ayhan – Arda Arslan, üçüncü sırayı ise Giuseppe Simone Agazzi – Uğur Gümüş elde etti. S3 kategorisinde ise birincilikleri Mesut Kara – Emrullah Gözüboz kazanırken, ikinci sırayı Ergün Çirkin – Avni Şanda, üçüncü sırayı ise Mehmet Birkan aldı. Takımlar şampiyonluğunu ise Akın Offroad Team elde etti.
TOSFED, 27 YIL SONRA LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ
Gala gecesinde lansmanı yapılan ve hilal ile yıldız figürlerini içeren yeni logo ve kurumsal kimlik, otomobil sporları camiasının büyük beğenisini topladı. Yeni logonun tanıtımı, Ford Fiesta Rally3 yarış otomobili ve yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile yapıldı.
Cumhuriyetimizin 100. yılında şanlı bayrağımızdan esinlenilen yeni logo, TOSFED’in bugüne kadar taşıdığı mirası, geleceğe dair vizyonunu, otomobil sporları camiasından aldığı gücü ve tutkusunu birleştirerek, federasyonun dijital ve kurumsal dünyadaki yeni simgesi olması hedefleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster