Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 19 Ağustos 2024 18 Görüntüleme

PAROLA “HER KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen Yayla Şenlikleri, tüm coşkusuyla devam ediyor.

Bu hafta sonu Çamalan’da gerçekleştirilen etkinlik, Pazar günü vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik, 18:00’de “Köy Bizim Şenlik Bizim” programıyla başladı. Ardından saat halk oyunları gösterisi sahnelendi. Türk Müziği Orkestrası ise, keyifli bir konserle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinliğe, Mersin Büyükşehir ile Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen ve Tarsus Koordinasyon Müdürü Soner Yetgin ev sahipliği yaptı.

Çocuklar ve ailelerinin harika vakit geçirdiği şenlikte, yüz boyama, drama atölyesi, interaktif danslar, halk oyunları gösterisi ve Türk müziği orkestrası konseri gibi birçok etkinlik yer aldı. Katılımcılar, etkinlik boyunca hem eğlendi hem de kültürel zenginliklerin tadını çıkardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster