İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 4 Mart 2024 43 Görüntüleme

ÖZLEM KÜÇÜK’ÜN “DOĞA ve KADIN” TEMALI SERGİSİ AÇILDI

“Özlem Küçük Sergisinin Geliri Tarsus Engelliler Platformu Derneklerine Aktarılacak”
Tarsus Müzesi’nde bugün saat 10.30’da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, sanatseverlerle buluşan bir etkinlik gerçekleşti.
Ressam Özlem Küçük’ün “Doğa ve Kadın” temalı resim sergisi, ziyaretçilere kapılarını açtı.
Sergi, doğanın güzellikleri ile kadının güzelliği ve gücünü temsil eden eserlerle dolu.
Ancak serginin sadece sanatsal bir etkinlik olmanın ötesinde bir amacı var. Serginin geliri, Tarsus Engelliler Platformu bünyesindeki engelli derneklerine destek olacak. Bu şekilde, etkinlik sadece sanatı kutlamakla kalmayıp, toplumsal duyarlılığı artırmaya da katkı sağlayacak.
Özlem Küçük, doğanın kadının ruhuyla bütünleştiği ve onunla birlikte var olduğu temalarını işlediği resimlerini sanatseverlerin beğenisine sundu. Her bir eser, doğanın çeşitliliğiyle kadının benzersizliğini bir araya getirerek izleyicilere derin bir duygu deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.
Ziyaretçiler, Özlem Küçük’ün eserleri aracılığıyla doğanın ve kadının gücünü keşfederken, aynı zamanda engelli bireylere ve onların topluma katılımına destek olacaklar. Sergi, 17 Mart’a kadar açık olacak ve herkesi bu anlamlı etkinliği deneyimlemeye davet ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster