Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Ekim 2023 85 Görüntüleme

OZAN VARAL:” Tarsus Hayvan Pazarı Esnaflarımızın Sorunlarına Çözümler Üreteceğiz “

Ozan Varal, şehirdeki önemli bir ticaret merkezi olan Tarsus Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarı ziyaret eden Sayın Varal, esnaflarla buluşarak onların temel sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında konuştu.

Ozan Varal, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Tarsus Hayvan Pazarı esnaflarımızın temel sorunlarına kapsayıcı ve kalıcı planlar, çözümler üreteceğiz.” dedi. Ayrıca, pazarın vatandaşlarıyla da samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Varal, yerel ekonominin sorunlarına değindi. Varal’ın vurguladığı gibi, ekonomik sorunlar Tarsus’un ve ülkenin en önemli gündem maddelerinden biri olarak öne çıkıyor. Ancak Ozan Varal, bu süreçte bütün yurttaşların yanında olacaklarını ve vatandaşların sorunlarını yakından takip edeceklerini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster