İçel
Ana Sayfa Gündem, Siyaset, Tarsus 10 Kasım 2022 215 Görüntüleme

OZAN VARAL: “KALBİMİZDE, AKLIMIZDA , FİKRİMİZDE O’NUN IŞIĞIYLA GELECEĞE YÜRÜYORUZ”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

 

Başkan Ozan Varal, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlayışımızın 84. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyorum.

 

Atatürk sadece bugün değil, her gün aklımızda ve kalbimizdedir. Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. O’nun açtığı yolda, O’nun ışığıyla geleceğe yürüyoruz!” ifadelerini kullandı.

 

Varal, “-Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir, benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız kafidir- sözlerinden aldığımız ilham ile Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlandığı bugünde hepimize düşen görev, O’nun ilke ve devrimlerini korumak, en büyük eseri olan Cumhuriyet’i ve kazanımlarını her koşulda korumak, benimsemek ve aydınlık geleceğe taşımaktır.

 

Cumhuriyet’imizin 2. yüzyılında O’ndan aldığımız güçle daha çok çalışacak ve halkın iktidarını inşa edeceğiz. Atatürk’ün fikir ve ideallerinin ışığında, onurlu bir gelecek, huzurlu bir toplum ve kimsesizlerin kimsesi olan bir Cumhuriyet hedefimizi gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır.

 

Bu inanç ve duygularla Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlayışımızın yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster