İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 9 Mart 2023 159 Görüntüleme

ÖMER KURNAZ SON YOLCULUĞUNA DUALAR ile UĞURLANDI

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Genel Mali Sekreteri Ve Tarsus Şube Başkanı Ömer KURNAZ, 09.03.2023 Perşembe (Bugün) Öğle Namazına Müteakip Tarsus Şehir Mezarlığında dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.
CENAZE NAMAZINA BAŞLAMADAN TÜRKİYE EMEKLİLER DENEĞİ BAŞKANI (TÜED) Genel BAŞKANI KAZIM ERGÜN ;
“Ömer KURNAZ benim 19 yıllık dava arkadaşım yol arkadaşımdı. Kendisi atom karınca, herkese yardım ve iyilik yapmayı prensip edinmişti. Vatanına milletine devletine sımsıkı sarılmış hayır işleri yapmayı çok seven müstesna bir insandı.Hiç ummadığımız bir anda kendisini kaybettik, Sağlık sorunları için elimizden geleni yaptık ama maalesef kaydettik, kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu hiç bir zaman unutmayacağız gönlümüzde yaşatacağız diyerek. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah “dedi.
CENAZE TÖRENİNE KATILIM YOĞUNDU
Ömer Kurnaz’ın cenaze namazına Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Milletvekili Baki ŞİMŞEK, İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Ankara Tarsuslular Derneği Genel Başkanı Semih Özsu,
Chp Tarsus İlçe Başkanı Ozan VARAL, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Podak, Mbb Meclis Üyesi Ali Boltaç, Tb. Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu İyi Partili Mehmet Yunus Seven, Siyasi Parti Temsilcileri, Stk temsilcileri ve Başkanları, Oda Başkanları ve temsilcileri, basın mensupları ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile Merhum Ömer KURNAZ son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster