Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 24 Eylül 2024 27 Görüntüleme

Öğrencilerle “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” Temalı Sohbet

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, Tarsus İlçe Müftülüğü tarafından okullarda düzenlenen programlar hız kesmeden devam ediyor

Bu çerçevede, İlçe Müftülüğü vaizleri Emine Can ve Fatma Uğur, Din Hizmetleri Uzmanları Fatih Çakır ve Ömer Özen, Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan ile birlikte öğrencilerle bir araya gelerek, “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu bir sohbet gerçekleştirdiler.

Sohbette, Peygamber Efendimiz’in hayatından kesitler sunulup, onun ahlaki ve insani değerleri üzerine vurgu yapılarak, gençlerin kişisel ve toplumsal rollerini bilinçli bir şekilde inşa etmeleri gerektiği anlatıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Mevlid-i Nebi Haftası’nın anlamı ve önemi de vurgulandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster