Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 26 Eylül 2024 10 Görüntüleme

Öğrenciler, Ahşap Tasarım Ustası Murat Sönmez’i Ziyaret Etti

Tarsus Kaymakamlığı tarafından yürütülen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaşayan İnsan Hazineleri etkinliği çerçevesinde Yunus Emre İlkokulu öğrencileri, Ahşap Tasarım Ustası Murat Sönmez’in atölyesini ziyaret etti.

Etkinlikte öğrenciler, ahşap tasarım sanatı hakkında bilgi sahibi olurken, Murat Sönmez’in rehberliğinde atölyede yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldular. Öğrencilerin sanata olan ilgisini artırmayı hedefleyen bu etkinlik, katılımcılara yaratıcı düşünme ve el becerilerini geliştirme imkânı sundu.

Yetkililer, etkinlikle ilgili yaptıkları açıklamada, “Öğrencilerimize kattığı değerden ve gösterdiği ilgiden dolayı Murat Sönmez’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster