Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 15 Haziran 2024 3 Görüntüleme

Musa Ceylan, Tarsus Kent Konseyi Başkanı Seçildi

Tarsus Kent Konseyi, bugün gerçekleştirdiği genel kurulda yeni başkanını seçti.

Seçime üç aday katıldı: Musa Ceylan, Mustafa Ünal ve Özgür Gülbahar. Ancak adaylık konuşması sırasında Özgür Gülbahar yarıştan çekildi ve seçim, Musa Ceylan ile Mustafa Ünal arasında geçti.
Seçimde toplam 72 oy kullanıldı. Mustafa Ünal 19 oy alırken, Musa Ceylan 48 oy alarak Tarsus Kent Konseyi’nin yeni başkanı oldu.

Musa Ceylan, seçim sonrası Akkoza mikrofonlarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle Kent Konseyi’nin genel kurulu herkese hayırlı olsun. Bu sıcak havalarda ilk turda seçimi kazandık ve insanları 2-3 tura yormadık. Önümüzdeki dönemde yeniden bir yapılanmaya gideceğiz; yeni yürütme kurulumuz ve komisyonlarımızla Kent Konseyi’ni Tarsus’ta önemli bir sivil inisiyatif haline getirmeyi planlıyoruz. Belediyemizle eşgüdümlü çalışacağız çünkü Kent Konseyi’nin temel dayanağı belediyedir. Belediyenin desteği olmadan bu iş olmuyor. Buradan çıkacak olan projelerimizi de belediyemize sunarak hayata geçirmeye çalışacağız.”

Moderatörün “Göreve başladığınızda ilk ne yapacaksınız?” sorusuna ise Musa Ceylan, “Klimaları değiştireceğim,” diyerek esprili bir yanıt verdi ve ardından ekledi: “Komisyonlarımızın iyi çalışması için fiziki olanakları geliştireceğim.”

Akkoza Medya Grubu olarak, Musa Ceylan’a ve yeni yönetimine başarılar diliyoruz ve görevlerinde hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster