Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 13 Eylül 2024 23 Görüntüleme

Murat YILDIZ Partisi İYİ Partiden İstifa Etti

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Av. Suat Şahin’in vedalı istifasının ardından, Tarsus’un tanınmış siyasetçilerinden Murat Yıldız’da İYİ Parti Mersin İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu

Yıldız, yaptığı açıklamada, partinin kuruluş sürecinde verdiği emeği ve yerel siyasette kazandıkları başarıları anlatarak, partiden ayrılma kararını gerekçelendirdi. Yıldız, “İYİ Parti’yi kurarken büyük umutlarla yola çıktık. Mersin’den Tarsus’a kadar mahalle mahalle gezip emek verdik, ilk seçimde 2 milletvekili çıkardık. Ancak, 6’lı masa sürecinden sonra oluşan muhalefet politikalarına ve genel merkezin stratejik hatalarına karşı durma kararı aldım” dedi.

Murat Yıldız, ayrıca partinin son dönemlerdeki tutumlarının ülkenin geleceği adına doğru olmadığını belirterek, “Ampule mahkûm etmemek için yola çıktık, fakat geldiğimiz noktada hırs ve ihtiraslarla stratejik hatalar yapıldı” şeklinde konuştu.

Yıldız, İYİ Parti Mersin İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıklarken, siyasi mücadeleye devam edeceğini ve alınan kararın ülkenin aydınlık geleceği için olduğunu vurguladı.
Haberin detayını web sitemizden takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUMDERE MAHALLESİ’NDE YANGIN

KUMDERE MAHALLESİ’NDE YANGIN

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster