Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 17 Mayıs 2024 67 Görüntüleme

Münazara Yarışmasında Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şampiyon Oldu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Liseler Arası Parlamenter Stili Münazara Yarışması” büyük heyecana sahne oldu
16 takımın katılımıyla gerçekleştirilen yarışmanın çaylaklar grubu yarı finali Perşembe günü yapıldı. Final karşılaşmaları ise 17 Mayıs Cuma günü Tarsus Şehit Vedat Yılmaz Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.
Finalde Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi, Zühtü Günaştı Anadolu Lisesi ve Şehit Niyazi Ergüven Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Münazara konusu “Hükümet savunur ki: Çevrenin korunmasında yasalar etkilidir / değildir” oldu.
Yarışma sonunda Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Zühtü Günaştı Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi üçüncü ve Şehit Niyazi Ergüven Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Etkinliğe Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve Tarsus İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Memet Öztürk de katıldı. Müdürler, gençlerin sergilediği performanstan ve çevre konusundaki duyarlılıklarından ötürü tüm katılımcıları tebrik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster