Ana Sayfa Gündem, Tarsus 2 Ağustos 2024 35 Görüntüleme

Muhtarlardan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan’a Ziyaret

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Mersin Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Ülgen, Duatepe Mahallesi Muhtarı Kemal Arslan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan’ı ziyaret etti. Ziyarete Mersin Büyükşehir Belediyesi Çamlıyayla ve Tarsus Koordinatörü Soner Yetgin ve Dr. Metin Özebaşı ‘da eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, yerel yönetimlerin işbirliği ve muhtarlık kurumlarının karşılaştığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerilerini Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan’a ileterek, daha etkili bir hizmet sunabilmek adına birlikte çalışma kararlılıklarını vurguladılar.

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların yerel yönetimlerin önemli bir parçası olduğunu ve halkın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için her zaman işbirliğine açık olduklarını belirtti.

Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, yerel yönetimlerin halkla olan bağlarının güçlendirilmesi adına atılan adımların önemi bir kez daha vurgulandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster