Ana Sayfa Gündem, Tarsus 21 Ağustos 2024 26 Görüntüleme

MUHTAR DERNEKLERİNE ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin ve MESKİ Doğu İşletmeler İçme Suyu Şube Müdür vekili Erdinç Çetin, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ile Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Turgay Benli ve diğer muhtarları ziyaret ettiler.

Dernek binalarında gerçekleşen ziyaretlerde Büyükşehir amirleri de hazır bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Uyan, her iki dernek ziyaretinde yaptığı konuşmalarda, “Siz değerli muhtarlarımız bizim için çok önemlisiniz. Hem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, hem de Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Ali Boltaç’ın sizlere selamlarını iletiyorum.

 

Elbette mahallelerimizde beklentiler var. Bunları el birliği içerisinde Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi olarak ayrım, gayrım olmadan yerine getireceğiz. ‘Uyumla ve memnuniyetle’ bu çalışmaları ortak şekilde sürdüreceğiz. Bugün bizleri ağırladığınız içinde teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Ziyaretlerde Dernek Başkanları Mustafa Naci Güllü ile Turgay Benli’nin yanı sıra tüm muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin ihtiyaçları ve vatandaşların taleplerini dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster