İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Yaşam 12 Mayıs 2023 143 Görüntüleme

Muharrem İnce’den Açık Mektup: “Adaylıktan çekilmem başka sahte kasetler olduğu için değildir.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce‘nin adaylıktan çekilmesi kamuoyunda büyük ses getirirken, İnce’nin çekilmesine ilişkin resmi evraklar bugün YSK‘ya teslim edildi. Sosyal medya hesabından bir mektup paylaşan İnce, “Bilmenizi isterim ki; adaylıktan çekilmem bu rezil kampanyada ortaya saçılan iftiralar değildir. Bazı şeref yoksunlarının öne sürdüğü gibi başka sahte kasetler olduğu için de değildir. Ama bu iftiraları atanlar maalesef amaçlarına ulaşmışlardır” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçime 3 gün kala partisinin genel merkezinde kameraların karşısına geçerek adaylıktan çekildiğini açıkladı. “Bu kararı memleketim için alıyorum” diyen İnce’nin kararı Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

RESMİ EVRAKLAR YSK’YA TESLİM EDİLDİ

Memleket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, bugün İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK’ya teslim etti.

MUHARREM İNCE MEKTUP PAYLAŞTI

Kamuoyunda büyük ses getiren gelişme sonrası bugün sosyal medya hesabından bir mektup paylaşan Muharrem İnce, “Bilmenizi isterim ki; adaylıktan çekilmem bu rezil kampanyada ortaya saçılan iftiralar değildir. Bazı şeref yoksunlarının öne sürdüğü gibi başka sahte kasetler olduğu içinde değildir. Ben bunlara boyun eğmem. Ama bunlar seçmeni etkilemiştir. Bu iftiraları atanlar maalesef amaçlarına ulaşmışlar ve seçmeni manipüle etmiş ve oylarımızı aşağı çekmişlerdir” ifadelerini kullandı.

“GÖZÜNÜZDEN AKAN BİR DAMLA GÖZYAŞINA HİÇBİR MAKAMI MEVKİYİ DEĞİŞMEM”

İnce’nin kaleme aldığı mektuptaki ifadeler şu şekilde; “Bu mektubum; sokaklarda sabahlayan, elinde taşıdığı hoparlörle sesimizi duyuran, caddelerde şarkılarımızı söyleyen, sosyal medyada mücadele eden, bana inanan, güvenen yürekli evlatlarımadır. Sevgili gençler, güzel evlatlarım; Sizin gözünüzden akan bir damla gözyaşına bile hiçbir makamı mevkiyi değişmem. Dünyada en son isteyeceğim şey sizi üzmektir.

“MERAMIMIZI EN YAKINLARIMIZA ANLATAMADIK”

Ortaya hangi karanlık odaklar tarafından yayıldığı belli olmayan, tamamen gerçek dışı, uydurma görüntü ve sahte belgelerle haysiyet cellatları 45 gündür üzerime saldırdı. Yalan üzerine yalan, iftira üzerine iftira attılar. Bunların hiçbirisi doğru değil, bunu en iyi ben biliyorum. Buna rağmen bunlardan etkilenmemek, psikolojik olarak yıpranmamak normal bir insan için mümkün değildir. Meramımızı en yakınlarımıza anlatamadık. En yakın dostlardan gelen şüpheli bakışlar kadar yaralayıcı bir şey olamaz. Bunları izleyen, dinleyen, gören bazılarınızın kafası karışabilir.

“GÖRÜNTÜLERİN HEPSİ MONTAJDIR”

Yüce Türk Milleti bilsin ve emin olsun ki; Muharrem İnce hiçbir zaman kul hakkı yemez. Saraydan para aldı çekilemez iftirasını atanlar bilsin ki; beni satın alacak parayı basacak matbaa henüz icat olmadı. Açıkladıklarımın dışında bir malvarlığım yoktur. Neyim varsa kuruşuna kadar her zaman hesap vermeye hazırım. Görüntülerin hepsi montajdır. Bunların montaj olduğu zaten ispatlandı.

“İFTİRALARI ATANLAR MAALESEF AMAÇLARINA ULAŞTILAR”

Bilmenizi isterim ki; adaylıktan çekilmem bu rezil kampanyada ortaya saçılan iftiralar değildir. Bazı şeref yoksunlarının öne sürdüğü gibi başka sahte kasetler olduğu içinde değildir. Ben bunlara boyun eğmem. Ama bunlar seçmeni etkilemiştir. Bu iftiraları atanlar maalesef amaçlarına ulaşmışlar ve seçmeni manipüle etmiş ve oylarımızı aşağı çekmişlerdir. FETÖ ve PKK ile irtibatlı kaynaklardan bize bu yapılanlar karşısında demokrat olma iddiasındaki bazı siyasiler ve bazı gazeteciler ellerini ovuşturmuş, gizliden gizliye zevk almışlardır. Seçimde ikinci tura kalamayacağım belli olmuştur. Ancak bu rezil kampanyanın, bu memleketin son kalesi Memleket Partisi’ni baraj altında bırakmaya doğru gittiği için bu kararı aldım.

“KARANLIK ODAKLARLA MÜCADELEMİZ ÖLENE KADAR DEVAM EDECEKTİR”

Harp sanatında ricat etmek (yani tekrar güç toplamak üzere geri çekilmek) de vardır. Bu, savaştan çekildiğimiz ve mağlubiyeti kabul ettiğimiz anlamına gelmez. Bu karanlık odaklarla bizim mücadelemiz ölene kadar devam edecektir. Bağımsız bir Türkiye için her yolu deneyeceğiz. Türkiye bir gün ayaklar altında kalırsa, bilin ki biz ölmüşüzdür. Çünkü biz, YA İSTİKLAL YA ÖLÜM diyenlerdeniz. Şimdi mücadelemizi; memleketin son kalesi, Memleket Partisi’nin Meclis’e girmesi için veriyoruz. Umudunuzu, inancınızı diri tutun. Eninde sonunda memleketini sevenler kazanacak. Hepinizin gözlerinden öpüyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster