İçel
Ana Sayfa Gündem, Siyaset, Tarsus, Yaşam 26 Ocak 2024 55 Görüntüleme

MUHARREM İNCE HALUK BOZDOĞAN’A KENDİ ROZETİNİ TAKTI!

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday gösterilmemesi üzerine istifasını vererek bağımsız bir aday olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Bozdoğan, bu süreçte pek çok partiden teklif alsa da kararını Memleket Partisi’nden yana kullandı.
Bugün (26.01.2024) sabahın erken saatlerinde Ankara’ya giden Başkan Bozdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından resmen parti üyesi yapıldı. İnce’nin taktığı kendi rozetiyle dikkat çeken bu an, Başkan Bozdoğan’ın Memleket Partisi çatısı altında Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesiyle son buldu.
Bu önemli gelişme, Tarsus ve çevresinde siyasi arenada yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Başkan Bozdoğan’ın Memleket Partisi ile birleşmesi, yerel seçimlerde nasıl bir etki yaratacak, merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster