Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 22 Ağustos 2024 19 Görüntüleme

Muhammet Köse’den Akkoza’ya Anlamlı Ziyaret

Ziyarette Müdür Köse, bugün yayımladığımız orman yangınlarıyla ilgili uyarıcı kamu spotu videomuz için Akkoza’ya teşekkürlerini iletti

Havaların ısınmasıyla birlikte kamuoyunu ve vatandaşları bilgilendirip, dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunmamızın önemine vurgu yaptı.
Müdür Köse, orman yangınlarına dair açıklamalarda bulunarak dikkat edilmesi gereken konuları paylaştı. Ayrıca, Akkoza Medya Grubu CEO’su Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile çalışmalar ve faaliyetler üzerine sohbet etti.


Hasan Selenoğlu’ndan Teşekkür

Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu, Akkoza Medya Grubu olarak topluma faydalı olma ve iyi örnek olma konusunda kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, bu nazik ziyaretten dolayı Tarsus Orman İşletme Müdürü ve Şefi’ne teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster