Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 5 Eylül 2024 11 Görüntüleme

Müftü Murat Akçay, Mahalle Camilerinde İncelemelerde Bulundu

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, ilçedeki çeşitli camilerde incelemelerde bulundu. Müftü Akçay, Kırıt Mahallesi Camii’nde öğle namazını cemaatle birlikte kıldıktan sonra, bölgedeki diğer camileri de ziyaret etti.

İncelemeleri kapsamında Kırıt Mahallesi Sarıoğlan Camii, Kadelli Mahallesi Merkez ve Bekirağalı Camii, Alibeyli Mahallesi Merkez ve Yanıkdam Camii, Göçük Mahallesi Himmetli ve Pınarlı Camii, Kızılçukur Mahallesi Merkez, Kale, Topaktaş ve Tosmurlu Camileri, Çiftlik Mahallesi Camii ve Yazlık Mahallesi Camii’ni ziyaret eden İlçe Müftüsü, camilerin durumu hakkında bilgi aldı.

İlçe Müftüsü Akçay, incelemeler sırasında cami cemaatleriyle sohbet ederek, camilerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti ve bu ihtiyaçların karşılanması için gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster