Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 20 Eylül 2024 4 Görüntüleme

Milletvekili Talat Dinçer :”Bizler, Halka Hizmet Etmeye Devam Edecek ve Tüm Engelleri Birer Birer Aşacağız!”

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ve CHP Tarsus İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti
CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, bir dizi ziyaret için Tarsus’a geldi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile bir araya gelen Dinçer, ardından CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Milletvekili Dinçer, ilk olarak Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde belediyeye yönelik gerçekleştirilen haciz işlemine karşı tepkisini dile getiren Dinçer, Boltaç’a destek vererek:”Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Ali Boltaç ile bir araya geldik.
Halkçı belediyelerimizin, engellemelere, haciz oyunlarına ve baskılara rağmen vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğini herkes çok iyi bilmelidir. Ranta ve yandaşlara hizmet eden zihniyete karşı halkın çıkarını her zaman ön planda tutacağız. Bizler, halka hizmet etmeye devam edecek ve tüm engelleri birer birer aşacağız!” dedi.
Belediye ziyaretinin ardından CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’na geçen Talat Dinçer, burada İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Dinçer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada: “Tarsus İlçe Başkanımız Sayın Selahattin Şahin, ilçe yönetim kurulu ve örgütümüzle bir araya geldik. Misafirperverliği için Sayın başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.
CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin ise : “İlçe başkanlığımızda misafir ettiğimiz Mersin milletvekilimiz Talat Dinçer’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster