İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 29 Mayıs 2023 100 Görüntüleme

Milletvekili Faruk Dinç, Parti Üyeleriyle Bir Araya Geldi

14 Mayıs seçimlerinde Mersin milletvekili seçilen Faruk Dinç, Tarsus’ta seçim süreci sonrası parti üyelerinin Tarsus Berdan barajında açık alanda gerçekleştirdiği programa katıldı.
HÜDA PAR’ın AK Parti listelerinden Mersin milletvekili seçilen Faruk Dinç, Tarsus’ta seçim süreci sonrası parti üyelerinin açık alanda gerçekleştirdiği programa katıldı.
Gençlerle voleybol oynayan Dinç, daha sonra okunan öğle ezanı sonrası toplu bir şekilde namaz kıldı. Kılınan namaz sonrası üyelere konuşma yapan Dinç, seçim çalışmalarına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Gerçekleştirilen programa, Mersin HÜDA PAR İl Başkanı Tahirhan Uysal, Adana İl Başkanı Salih Demir, Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış da katıldı.
Teşekkür konuşmasında Dinç, şöyle konuştu:
“Bildiğiniz üzere 14 Mayıs’ta bir seçime girdik. Önümüze iki pusula çıktı. Bir pusulada milletvekillerimizi seçtik. Ve bu seçimde HÜDA PAR olarak tüm teşkilatlarımızla Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a kadar Türkiye’nin dört bir yanında bu seçimin huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesi için AK Parti’ye destek verdik AK Parti listesinden seçime girdik ve bu seçime giren HÜDA PAR’lı 4 milletvekilimizin hepsi de kazandı. Ve bu başarının içerisinde tüm kardeşlerimizin emeği var. Mersin için çalışan genç, yaşlı kardeşlerim HÜDA PAR’ın teşkilatlarının hepsinin emeği var. Bu başarı kesinlikle sadece bana ait değildir. Hiçbir zaman bu şekilde bir söylemde bulunamayız. Bu başarı gece sabahlara kadar yatmayıp dua eden ninemizin, annemizin, bacımızın, yaşlı amcamızın ve tüm kardeşlerimizindir. Bu emeğinizi asla unutmayız. Size karşı olan vefa borcumuzu ödemek için buraya geldik. Bu kazancın ve başarımızın da temelinde sizler varsınız. Bu yönüyle hepinize teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.
Parti üyeleriyle buluşma programı çocuk ve genç katılımcıların fotoğraf çekmesiyle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster