Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 3 Eylül 2024 44 Görüntüleme

MHP’li Meclis Üyesi Ziya Körüklü : “Yüce Meclisin İtibarını Düşündüğümüz İçin MHP Olarak Oturumu Terk Ettik”

Tarsus Belediyesi Eylül Ayı 10 Birleşim 1. Oturumu’nda gergin anlar yaşandı
MHP Meclis Üyesi Ziya Körüklü, toplantının ardından bir açıklama yaptı.
Körüklü, açıklamasında, CHP Grup Sözcüsü Sayın Ali Uyan’ın Milli Eğitim Müfredatı’na yönelik eleştirilerini ve genel siyaseti yerele indirgemenin toplantıyı kaosa sürüklediğini belirterek, bu durumu siyasi nezaketsizlik olarak nitelendirdi.
Körüklü, MHP Grubu olarak, meclis başkanı Sayın Boltaç’ın meclisi idare edememesi nedeniyle toplantıyı terk ettiklerini ifade etti.
Ziya Körüklü, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Bugün Gerçekleştirilen Olağan Meclis Toplantımızda Dilek Temenni Kısmında Söz Alan CHP Grup Sözcüsü Sayın Ali Uyan’ın Milli Eğitim Müfredatını Hedef Alarak Çağ Dışı Gibi Söylemlerinin Ve Tarsus Belediye Meclis Toplantısında Genel Siyaseti Yerele İndirgeyerek Gereksiz Tartışmalara Ve Kaosa Sürüklemek İstediğinden Ötürü Siyasi Nezaketsizlik Olarak Nitelendirmekteyiz.
Sayın Boltaç’ın Meclisi İdare Edememesinden Dolayı Yüce Meclisin İtibarını Düşündüğümüz İçin Milliyetçi Hareket Partisi Grubu Olarak Meclisi Oturumunu Terk Etmiş Bulunmaktayız .Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster