Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 13 Ocak 2024 58 Görüntüleme

MHP Tarsus’ta Güç Birliği… “Kol Kola, Omuz Omuza Seçime Hazırız!”

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve Yönetim Kurulu, MHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayları ve son olarak MHP Genel Merkezi tarafından Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mahmut Tat, önemli bir buluşmada bir araya geldi. MHP ilçe yönetimi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Milliyetçi Hareket Partisi ayrılmadan, ayrışmadan Tarsus’ta tüm Aday Adaylarımız ve Teşkilat Başkanlarımız ile 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Cumhur İttifakı Adayımız Sn. Mahmut TAT ile birlikte hazırdır. Bu daha bir Bismillah…”

MHP’nin Tarsus’taki teşkilatları ve Belediye Başkan Aday a-Adayları arasında gerçekleşen bu bir araya gelme, partinin birlik ve beraberlik mesajını vurguladı. Mahmut Tat’ın Cumhur İttifakı adayı olarak belirlenmesiyle, MHP Tarsus, seçimlere güçlü ve birlikte hazırlandıklarını ifade etti.

Bu buluşma, partinin seçim sürecinde uyum içinde çalışma kararlılığını gösterirken, Tarsus halkına karşı ortak bir irade ve dayanışma mesajı verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster