İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 28 Ekim 2022 208 Görüntüleme

MHP TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN BİLDİRİSİ

Roma neden yıkıldı sorusuna Çiçero’nun cevabı ‘’Çok ve güzel konuştuk, fakat bilgisizdik.’’ olmuş.

Kıymetli hemşehrilerimiz;
06.10.2022 tarihindeki Tarsus Meclis Toplantısında Cumhur ittifakı meclis üyelerimiz tarafından TESKİ A.Ş’ye ait usulsüzlükler belgeleriyle ortaya koyulmuş; Sn. Haluk Bozdoğan’dan konuya açıklık getirmesi istenmiştir.
Sn. Haluk Bozdoğan ise ortada aksi bir durumun olmadığını, Ekim ayı Meclis Toplantısının hemen sonrasında meclis üyelerimize tüm bilgi ve belgeleri vereceğini söylemiştir. Meclis sonrası yapılan toplantıda yine hiç bir bilgi verilmeyip trübünlere oynansa da tüm çabalar, laf kalabalıkları Pandora’nın Kutusunu kapatmaya yetmemiştir. Doğruların gözle görülmeyen orduları olmakla birlikte, ortaya çıkması gibi ‘kötü’ bir huyu vardır. Geçen zaman diliminde Sn. Bozdoğan’ın Yönetim kadrosunun Savcılığa yaptığı şikayet ve dava dilekçeleri ile rant ve çıkar ilişkilerinin biri daha ayan beyan ortaya çıkmıştır.

Kıymetli hemşehrilerimiz;
TESKİ A.Ş. ; Tarsus Belediyesi iştirakidir.​
Tarsus Belediyesine ait taşınmazlar TESKİ A.Ş.’ye sermaye olarak aktarılmıştır. Dolayısıyla bu şirkette tüyü bitmemiş yetimlerin, 7’den 70’e Tarsuslu vatandaşlarımızın hakkı vardır.
Yakın zamana kadar Yönetim Kurulu Başkanlığını HALUK BOZDOĞAN ‘ın yaptığı TESKİ ; İsmetpaşa Mahallesi 4798 ada 1 parselde bir süredir KENTSEL DÖNÜŞÜM Kapsamında, hak sahibi vatandaşlarımızla sözleşmeler ve kamulaştırmalar yapmıştır.

Kentsel Dönüşüme başlarken Tarsus Belediye Başkanı Sn. Haluk BOZDOĞAN; kendisiyle koordinasyon içerisinde çalışabilecek, ser verip sır vermeyen kişilerle yol yürümeyi uygun görmüştür. Bu amaçla TESKİ A.Ş yönetimine ilave olarak Z.K. adlı kişiyle de Hizmet Sözleşmesi imzalamıştır.
Bu kişi; Tarsus Belediyesinde Belediye Şirketleri(TESKİ ve İMAR) ile ilgili yapılan toplantılardan tutun da, vatandaşlarla yapılan sözleşmelere kadar her şey ile ilgilenmektedir.
Ancak ortada öyle büyük bir rant ve çıkar ilişkisi var ki! İnanılır gibi değil!
Kıymetli hemşehrilerimiz;

TESKİ; İSMETPAŞA KENTSEL DÖNÜŞÜM Kapsamında yaptığı Kat Karşılığı sözleşmelerle uhdesinde bina ve İş yerleri edinmiştir.

Bu Daire ve İş yerleri; Sn. Haluk Bozdoğan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu TESKİ tarafından MİLYONLARCA LİRA ön ödeme alınarak 3. Şahıslara satılmıştır.
Yandaşlara Satılan İş Yerlerinin asma katlarıyla birlikte 180-220 m2 arasında olduğu ve mevcut piyasa koşullarına göre bedavadan biraz pahalıya satıldığını hayretle görmekteyiz.
Aynı şekilde Dairelerin de büyük bir kısmının bedavadan biraz pahalıya satıldığı ve anlaşılan meblağın büyük kısmının önden alındığını görmekteyiz.
Anlaşmalar sonucu elde edilen MİLYONLAR TESKİ hesaplarına aktarılması gerekirken; Sn. Haluk BOZDOĞAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu TESKİ ile Hizmet Sözleşmesi olan kişinin şahsi hesaplarına aktarılmıştır.
Ne acıdır ki! Alınan milyonlarca lira TESKİ A.Ş. ‘nin hesaplarına girmemiş, mizanlarında görünmemektedir. PARALAR KAYIPTIR!

Bugün itibariyle belgeleriyle ispatlanan ve Savcılığa intikal eden dosyaların; MHP Tarsus İlçe Teşkilatı olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.
3,5 yıldır her meclis toplantısında aynı şeyleri konuşmaktan, geçmişle hesaplaşma çabasından bıkmayan bir yönetim ile karşı karşıyayız. “Her şey çok güzel olacak” sloganlarıyla gelenler, bugün güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorlar. Maalesef Tarsus’ta yaşadığımız durum içler acısıdır. Gelinen keşmekeş durumun hiç bir izahatı yoktur!
Tertemiz oylarına kirli ittifaklar bulaştırılmış CHP’li ve İYİ Partili hemşehrilerimiz;
Sizlerin de gördüğü üzere Sosyal medya ve algı operasyonlarıyla millete yön vermeye heveslenenler, memleket yönetmeye talip olanlar ne yazık ki Tarsus’ta da çuvallamış, bu millete anlatacakları bir şey kalmamıştır.
Elbette sizler tüm yaşananları akıl süzgecinden geçirecek; neyin doğru, neyin yanlış olduğunun hükmünü vereceksiniz. Ancak müsterih olunuz! MHP; Tarsus’ta güçlü ve emin adımlarla ilerlemektedir.

MHP TARSUS İLÇE BAŞKANI
MEHMET ÇELİK

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster