Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 28 Ağustos 2024 34 Görüntüleme

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve Belediye Meclis Üyelerinden Esnaf Ziyareti

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, Tarsus Belediye Meclis Üyeleri Danyal Avşar, Hasan Şendağ ve Önder Erdoğan ile birlikte Tarsus Köylü Pazarında incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Fatih Yıldırım ve beraberindeki meclis üyeleri, pazar esnafıyla bire bir görüşmeler gerçekleştirdi. Esnafın karşılaştığı zorlukları yerinde gözlemleyen Yıldırım, iş yerlerinde yaşanan sıkıntıları ve talepleri dinleyerek çözüm önerileri üzerinde durdu.
Ziyaretin sonunda, Başkan Fatih Yıldırım ve meclis üyeleri, “Esnaflarımıza misafirperverlikleri için teşekkür eder, hayırlı işler dileriz” ifadelerini kullanarak esnafa teşekkür etti.

Bu ziyaret, MHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nın yerel sorunlara duyarlılığını ve esnafla olan iletişimini güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster