İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 22 Şubat 2024 38 Görüntüleme

MHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Listesinde Aday Olarak İsmi Geçen ZİYA KÖRÜKLÜ MHP Tabanında Ses GETİRDİ

MHP Belediye Meclis üyesi listesinde aday olarak ismi geçen Tarsus’un sevilen iş insanı MHP’li Ziya Körüklü Meclis Üyeliğine ilişkin şunları söyledi : “Uğruna nice canlar feda edilen, Peygamberler Şehri, Anadolu’nun bereket timsali, kadim şehri Tarsus’umuza hizmet etmek aşkıyla çıktığımız bu yolda, şahsıma Tarsus Belediye Meclis Üyeliği adaylığını nasip eden Yüce Allah’a hamd olsun” dedi.
Sözlerine şöyle devam eden Körüklü ; “Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi saygıdeğer İl ve İlçe Başkanlarına, kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerine, SKM biriminde görev alan arkadaşlarımıza, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediye Başkan Adaylarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği üzere, bu kutlu, dualı dava için gündüz yorulmadan, gece uyumadan mücadele edeceğim. Bu mücadelede tüm değerli hemşehrilerimizin, tüm dava arkadaşlarımızın dualarını, desteklerini şimdiden hissediyorum.
Allah’ın izni, sizlerin desteği, birliğin gücü ve üretken belediyecilik anlayışı ile 1 Nisan sabahı üç hilalli bayrağımızı Tarsus’umuzda Mahmut TAT Başkanımızla, Mersin’imizde Serdar SOYDAN Başkanımızla yeniden dalgalandıracağız. Her bir hemşehrimin sözüm olsun, her daim derdiniz derdimdir. Kapım her daim açıktır ifadelerini” kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster