Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 15 Temmuz 2024 61 Görüntüleme

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’ın Annesi Fatma Uysal Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal’ın 13 Temmuz Cumartesi günü vefat eden annesi merhume Fatma Uysal’ın cenaze töreni,14 Temmuz Pazar günü Mersin’de düzenlendi.

İkindi namazına müteakip Mersin Müftüsü Aydın Yığman tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, merhume Fatma Uysal dualar eşliğinde Akbelen Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da katıldı.

Tören sonrası Vali Pehlivan, MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal ve ailesine taziyelerini ileterek sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Cenaze törenine katılan diğer isimler arasında MHP temsilcileri, yerel yöneticiler ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Merhume Fatma Uysal’ın vefatı, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Törene katılanlar, Fatma Uysal’ın ailesine taziyelerini sunarak destek oldular.
Akkoza Medya Grubu olarak MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal ve ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster