Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Yaşam 18 Temmuz 2023 131 Görüntüleme

MHP MERSİN İL BAŞKANI SERDAR SOYDAN OLDU

MHP’de Mersin İl Başkanlığına MYK üyesi ve 14 Mayıs seçimlerinde Mersin Milletvekili Adayı Serdar Soydan’ın atandığı bildirildi.
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ,il başkanlığı görevinden istifa etmişti.Bu yüzden  MHP Mersin İl Başkanı ataması yapıldı.
14 Mayıs seçimlerinde MHP Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı olan MYK Üyesi Serdar Soydan’ın Mersin İl Başkanı olarak atandığı bildirildi.
Yeni atanan  MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan konuyla ilgili şunları söyledi: 
” Değerli Gönüldaşlarım;
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı görevi ile şahsımı onurlandıran Bilge Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum.
Bugüne kadar şanla şerefle beraber omuz omuza davamıza hizmet ettiğimiz geçmiş dönem MHP İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli’ye ve il yönetimine emekleri için teşekkür ediyorum.
Yeni oluşturacak olduğumuz il yönetimimizle gece uyumadan, gündüz yorulmadan bayrağı hep ileri taşıyıp Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin izinde üstün gayretlerimizle çalışacağız.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster