İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 25 Ocak 2024 59 Görüntüleme

MHP Çamlıyayla’dan MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye Ziyaret

MHP Çamlıyayla MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyareti

Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. ; Türk Dünyasının Bilge Lideri, Büyüğümüz ve Çamlıyayla sevdalısı Genel Başkanımızı makamında ziyarette bulundular.
Liderimiz nazik kabullerinde Çamlıyayla’nın Mersin için ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu dile getirerek Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve Belediye Başkan Adayımız Ali Rıza Genç’i İlçe Başkanımız ve teşkilatımız nezdinde tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaret esnasında camiamızın vakarına uygun bir tevazu ile Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı Mevcut Adayımızın arkasında şevkle çalışacaklarını ve teşkilatımızın yanında her zamanki gibi yer alacaklarını dile getirdiler.

İlçe Başkanımız Ömer Akın ve Belediye Başkan Adayımız Ali Rıza Genç yaklaşan mahalli idareler seçimini başarıyla atlatacaklarını ve İlçemiz Çamlıyayla’nın Fahri Anahtarını Liderimize getirecekleri hususunu dile getirdiler.

Nazik Kabulleri için Liderimize şükranlarımızı sunuyor daima emrinde çalışmalar yürüteceğimize teşkilatımız olarak söz veriyoruz denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster