Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık, Yaşam 8 Temmuz 2023 95 Görüntüleme

MEZİTLİ BELEDİYESİ “Yüzme Kursları ve Havuzu” TÜRKİYE’YE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR.

0-7 Yaş gurubu minik sporcular ‘Boneli ve Havuz Ayakkabılı’ bir şekilde YÜZMEYİ KÜLTÜRÜYLE ÖĞRENİYOR. – Su Kafesi Çalışanları, Boneli, Eldivenli ve En önemlisi GÜLER YÜZLÜ
Mezitli Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte halka yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Mezitli ilçesinde yer alan Su Dünyası Yüzme Havuzu, vatandaşlara serinlemek ve yüzme becerilerini geliştirmek için ideal bir mekan sunuyor. Bunun yanı sıra, havuzun bünyesinde yer alan Su Kafe sayesinde ziyaretçiler, uygun fiyatlarla döner dahil lezzetli yiyeceklerin tadını çıkarabiliyor.
Mezitli Belediyesi, vatandaşların yaz mevsimini en iyi şekilde geçirebilmeleri için sunduğu hizmetlerle dikkat çekiyor. Su Dünyası Yüzme Havuzu ve yüzme kurslarıyla birlikte hem eğlenceli hem de güvenli bir yaz deneyimi sunan Mezitli Belediyesi, Yüzme Kursunu Tamamlayan Sporculara Belgelerini de taktim ediyor. Bu Hizmetleri Sunan Mezitli Belediyesi halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor.
HAVUZ ’da Yok Yok “Temizlik ve Güvenlik ve Güven” ön Plan’da
.
Havuzun halka açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mezitli Belediye Başkanı, vatandaşların havuzdan en iyi şekilde yararlanabilmesi için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.
Havuzun bakımı ve güvenliği için deneyimli bir ekip görevlendirildiğini aktaran Başkan, havuzda görevli olan Eğitmenler, ilk yardım, havuz teknisyeni, cankurtaran ekibi, havuz bakım yetkilisi ve yönetici gibi personellerin hizmet verdiğini vurguladı.
Ayrıca, güvenliği sağlamak adına havuzda 2 MOBESE ve 14 sabit kamera ile 24 saat kesintisiz izleme yapıldığını vurgulayarak, en dikkat ettiğimiz durumlar temizlik ve güven hususlarıdır. Bunu da sağladığımızı düşünüyoruz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster